Om företaget

Attraction Media

Är den personliga mediabyrån med fokus på foto, filmproduktion, presentationsteknik, event, mässmontrar och projektledning.

Vår uppgift är att hitta platsen och tillfället där våra kunder får mest uppmärksamhet. För oss är det viktigt med ett innovativt synsätt på reklam och kommunikation. Digital rådgivning och kreativa idéer är alltid i fokus.

Vi erbjuder mycket prisvärda helhetstjänster till stora & små företag.

Attraction Media jobbar med olika typer av projektlösningar baserade på kundens önskan och uppdrag.

Vi har många års erfarenhet inom film, foto, mässlösningar, event, presentationsteknik & projektledning. Inget är för stort eller för smått.

Genom verktyg, erfarenhet och kunskap har vi förutsättningarna att sätta oss in i varje kunds unika situation, och därigenom representera er på bästa sätt.

Jobbar du med oss vill vi att du skall märka skillnad. Vi strävar alltid efter att ge mer och då räcker det inte alltid med hårt arbete. Det krävs engagemang, mod och energi. Vill du nå lite längre? Då har vi samma mål.

Mässor & event har blivit mer viktigt än någonsin. Det personliga mötet – att kunna ta någon i hand, demonstrera en produkt eller tjänst och svara på frågor – är ett oumbärligt verktyg för att bygga långsiktiga relationer. På mässan / eventet möter du din målgrupp öga mot öga, men det gäller att tränga igenom mässans mediabrus för att nå önskat resultat.

Merparten av våra projekt utgörs av konceptutveckling, design och produktion av skräddarsydda mässmontrar åt utställare. Alltifrån mässmontrar på några få kvadratmeter till enorma projekt om flera hundra kvadratmeter och med flera våningar, såväl i Sverige som utomlands. Kombinationen av vår kompetens, trygghet, resursstyrka och erfarenhet är svårslagen. Kontakta oss direkt så kan vi berätta mer om hur vi hjälpa er med mässor och ert kommande mässprojekt.

Att använda sig av reklamfilm i sin marknadsföring har historiskt sett varit förknippat med en större medieinvestering. Detta är dock på väg att förändras då reklamfilmen (som traditionellt har visats på tv och bio) nu har flytta in i de digitala kanalerna (internet). Varje månad besöker mer än halva Sveriges befolkning YouTube i datorn, surfplattan eller mobilen. Det gör YouTube till en kraftfull marknadsföringskanal för företag. Som annonsör kan du välja vilka tittare du vill nå ut till (till skillnad från TV) utifrån vilka de är, var de bor och vad de är intresserade av. Exempelvis män och kvinnor i åldern 30-55 som bor i Malmö och gillar inredning.

Men en pre-roll (reklamfilm som spelas upp före videoklippen som din målgrupp tittar på) kan du som annonsör sända ett riktat budskap till rätt målgrupp. Dessutom behöver du inte betala om någon bara väljer att titta i 5 sekunder på din reklamfilm, även fast du har hunnit exponera både ditt varumärke och erbjudande. För de som fortsätter att titta betalar du en kostnad per visning som brukar ligga en bit under en krona. Du betalar alltså bara för de tittare som verkligen är intresserade av ditt erbjudande. Din reklamfilm är också klickbar vilket gör att du kan driva trafik till din webbplats eller kampanjsida.

Måttot är att aldrig lämna någon oberörd och det är ”ditt” förtroende vi lever för.

Attraction Media

Innehar tillstånd till verksamhet med obemannat luftfartyg (UAS)-kategori 1B & 1A.

Vi förbehåller oss rätten att på grund av säkerhetsrisk avbryta flygningar i ogynsamma förhållanden såsom regn, stark vind, åska, tekniska problem eller där fara för person eller egendomsskador föreligger. 

Försäkring är tecknad hos If.

Sedan 2014-09-01 innehar Attraction Media självgranskningsrätt.

Kontakta oss

Telefon: + 46 (0) 708 66 25 11
epost: ted@attractionmedia.se

Vi hjälper dig med

– Flyg Film / Flyg Foto
– Mässdesign / produktion
– Presentationsteknik
– Filmproduktion
– Event
– Storyboard

Projektledning

– Projektledning på uppdrag
– Projekt på kundens önskemål
– Hela projekt & delprojekt

Idéer / Brainstorming

– Idémöten
– Kreativa möten
– Idéprocess