Flygfoto

Till vad kan man använda flygfoto och flygfilm?

Vi utför foto och film med helikopter och drönare. Det går inte att ersätta helikopter med drönare som många tror, då höjden för att flyga drönare är begränsad till 120 m samt att hastigheten är låg på en drönare. Med helikopter kan vi nå stora arealer på väldigt kort tid och använda väldigt högupplöst film / fototeknik. Hastigheten för en helikopter typ A2 eller A3 maxar på 130 knop, att jämföras med drönare som kommer upp i knappt 30 knop. För priser på helikopterfilmning kontakta oss på 0708-665211.

Det finns många användningsområden för flygfoto och flygfilm.
För reklam är flygbilder/filmer oslagbara som del i produktion då de skapar en storhet i presentationen. Vill ni skapa ett bestående intryck över en plats, byggnad, stad, naturområde eller en vision är flygfilm / foto ett kraftfullt verktyg.

Det finns många användningsområden så tveka inte att kontakta oss för professionella bilder/filmer.

Exempel på användare:

Kommuner, Turistbyråer, Byggföretag, Arkitektbyråer, Hotell, Konferensanläggningar,  Mediebyråer, Produktionsbolag, Reklambyråer, Golfbanor, Lantbruk, Festivaler, Projekteringsföretag mfl.

Attraction Media använder sig av olika typer av drönare klass 1B & 1A beroende på användningsområde. ”Piloten / fotografen står på marken och styr drönaren och kan regissera bilden genom monitor som visar vad kameran ser i från luften.

Multirotorn drivs av el som inte påverkar miljön negativt.

Attraction Media

Innehar tillstånd till verksamhet med obemannat luftfartyg (UAS)-kategori 1B & 1A

Vi förbehåller oss rätten att på grund av säkerhetsrisk avbryta flygningar i ogynsamma förhållanden såsom regn, stark vind, åska, tekniska problem eller där fara för person eller egendomsskador föreligger. 

Försäkring är tecknad hos If.

Sedan 2014-09-01 innehar Attraction Media självgranskningsrätt.

Kontakta oss

Telefon: + 46 (0) 708 66 25 11
epost: ted@attractionmedia.se

Vi hjälper dig med

– Flyg Film / Flyg Foto
– Mässdesign / produktion
– Presentationsteknik
– Filmproduktion
– Event
– Storyboard

Projektledning

– Projektledning på uppdrag
– Projekt på kundens önskemål
– Hela projekt & delprojekt

Idéer / Brainstorming

– Idémöten
– Kreativa möten
– Idéprocess